Solea International.

Een verfrissing van de bestaande website op basis van de huisstijl van het bedrijf.

01 // Uitdaging

De eerste stap is het onderzoeken en inspecteren van de bestaande installatie, hier identificeren we mogelijke groeimogelijkheden.

Solea International staat voor een uitdaging met een verouderde website, zowel qua ontwerp als functionaliteit. Onze opdracht omvat een volledige herontwerp van de website, waarbij we streven naar een nieuw ontwerp dat aan de hoogste normen voldoet.

Een essentieel aspect tijdens dit ontwerpproces is om de kernwaarden en overtuigingen van het bedrijf op een doeltreffende manier uit te dragen. Ons doel is om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook perfect weerspiegelt waar Solea International voor staat.

02 // Oplossing

In deze fase stellen we de oplossing voor aan de klant, op basis van dit plan werken we het project uit.

Na een uitgebreid intakegesprek met onze klant begrijpen we volledig hun behoeften en wensen. We hebben een voorstel aan de klant gepresenteerd waarbij we de oude installatie achter ons laten en kiezen voor een volledig nieuw systeem.

De focus van de website ligt voornamelijk op het presenteren van de producten die het bedrijf aanbiedt. We hebben een voorstel opgesteld voor een one-page website, waarop alle informatie over het bedrijf en haar producten overzichtelijk op één pagina te vinden is.

Bij MindMerge streven we ernaar om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen en bieden we nooit meer aan dan strikt noodzakelijk is. Ons doel is om onze klanten correct en passend advies te geven, zodat ze de meest effectieve oplossing krijgen.

03 // Resultaat

Na het project volgens de regels van de kunst uit te werken, presenteren we het functionele eindresultaat aan de klant.

De website werd kort na de testperiode gelanceerd, de klanten van Solea International kunnen vanaf heden kennis maken met het aanbod van het bedrijf, maar ook met de waarden en normen van het bedrijf die hun uniek verkooppunt uitstralen. 

Bezoek de website

Je bent niet meer de eerste, maar wel de volgende?

Hebben wij jouw vertrouwen gewonnen met onze cases?
Laat van je horen, ons team luistert graag naar jouw project.