Edusales.

Het verouderde ontwerp van edusales.be werd in een nieuw jasje gestoken, dewelke aansluit bij de visie van het bedrijf.

01 // Uitdaging

De eerste stap is het onderzoeken en inspecteren van de bestaande installatie, hier identificeren we mogelijke groeimogelijkheden.

Edusales stond voor de uitdaging van een verouderde website die niet voldoet aan de wensen van de zaakvoerder. Onze taak omvatte een volledige herontwerp van de website, met speciale aandacht voor de de kernwaarden van het bedrijf. In dit project hebben we de “gouden eieren” of met andere woorden de “Unique Selling Points” van het bedrijf naar voor gebracht.

02 // Oplossing

In deze fase stellen we de oplossing voor aan de klant, op basis van dit plan werken we het project uit.

Na een grondig intakegesprek met onze klant begrijpen we volledig hun behoeften en wensen. We hebben een voorstel aan de klant gepresenteerd waarbij we de oude installatie achter ons laten en kiezen voor een volledig nieuw systeem.

Ons voorstel omvat een op maat gemaakte website, specifiek ontworpen voor de doeleinden van de klant en met het oog op converteren. 

03 // Resultaat

Na het project volgens de regels van de kunst uit te werken, presenteren we het functionele eindresultaat aan de klant.

Vandaag kijken we terug op een zeer geslaagd project met een tijdloos ontwerp. De website maakt het voor gebruikers eenvoudig om hun weg te vinden en biedt een aangename kennismaking met de uitgebreide diensten van edusales.be.

Bezoek de website

Je bent niet meer de eerste, maar wel de volgende?

Hebben wij jouw vertrouwen gewonnen met onze cases? Laat van je horen, ons team luistert graag naar jouw project.