Couverts et verres.

Een verfrissing van de bestaande website op basis van de huisstijl van het bedijf.

01 // Uitdaging

De eerste stap is het onderzoeken en inspecteren van de bestaande installatie, hier identificeren we mogelijke groeimogelijkheden.

Couverts Et Verres stond voor de uitdaging van een verouderde website die niet voldeed aan de wensen van het restaurant. Onze taak omvatte een volledige herontwerp van de website, met speciale aandacht voor de landelijke locatie en de warme sfeer die het restaurant kenmerkt.

Een belangrijke eis van het restaurant was de mogelijkheid om zelf pop-ups en andere marketinggerelateerde items toe te voegen aan de website. Dit geeft hen de vrijheid om hun website dynamisch en up-to-date te houden, zodat ze hun gasten altijd kunnen informeren over speciale aanbiedingen en evenementen.

02 // Oplossing

In deze fase stellen we de oplossing voor aan de klant, op basis van dit plan werken we het project uit.

Na een grondig intakegesprek met onze klant begrijpen we volledig hun behoeften en wensen. We hebben een voorstel aan de klant gepresenteerd waarbij we de oude installatie achter ons laten en kiezen voor een volledig nieuw systeem.

Ons voorstel omvat een op maat gemaakte website, specifiek ontworpen voor het restaurant om de warme sfeer volledig tot uiting te brengen. Bovendien zorgen we voor naadloze integratie met Resengo, waardoor bezoekers gemakkelijk en eenvoudig een tafelreservering kunnen plaatsen. Dit zal de online ervaring van de restaurantbezoekers aanzienlijk verbeteren

03 // Resultaat

Na het project volgens de regels van de kunst uit te werken, presenteren we het functionele eindresultaat aan de klant.

Vandaag kijken we terug op een zeer geslaagd project met een tijdloos ontwerp. De website maakt het voor gebruikers eenvoudig om hun weg te vinden en biedt een aangename kennismaking met het menu van Couverts Et Verres.

Bezoek de website

Je bent niet meer de eerste, maar wel de volgende?

Hebben wij jouw vertrouwen gewonnen met onze cases? Laat van je horen, ons team luistert graag naar jouw project.